Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Ohjelmasuosituksia  (Luettu 30111 kertaa)
Ohjelmasuosituksia « : 30.06.2007 18:39 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Vähän hölmö aihenimi. Jos joku keksii paremman, ehdottakaa.

Koska alueen nimenä on "laitteet, rauta ja ohjelmistot", perustetaan nyt toinen ohjelmistoaiheinen ketju. Oikeastaan perustin aiheen siksi, että voisin ihmetellä mitä kaikkea softaa ihmiset käyttävät ja suosittelevat. Vinkkejä saa antaa ja sen semmoista. Ne, joita ei kiinnosta puida ohjelmia, voivat vaihtaa ketjua. Ne, joita ei kiinnosta se, että käsittelen Windows-puolta aika rankasti tietyistä syistä johtuen (games, the dreaded games), voivat suositella oman käyttiksensä softia. Let's begin!

Yleiseen editointiin ja virittelyyn

Notepad++ (Linuxissa: Scribes)

Notepad++ on maanmainio ohjelma. Mainio pieniä ohjelmointiprojekteja varten, mainio katsomaan mitä kaikkea tiedostosta löytyy, mainio vaikkapa kirjoittamaan boardille pitkiä postauksia, joiden ei halua katoavan. Notepad++ hoitaa melkeinpä kaiken, johon liittyy teksti. Sopivan näpsäkkä ja kevyt kanssa. Ainoa ominaisuus, jota jää kaipaamaan on valmiiden koodipalojen sijoittelu. Valitettavasti ohjelmat, joissa tämä ominaisuus on, ovat muuten vain puutteellisia Notepad++:n rinnalla tai sitten tyystin jollain toisella alustalla (esim. mainittu Scribes).

Luukuttamiseen

foobar2000 (Linuxissa: Amarok)

foobar2000-nimeä kantava ohjelma ei varmastikaan ole se ensimmäinen mieleen tuleva ohjelma, kun pitäisi hakea musiikkisoitinta. Se on kuitenkin ainakin allekirjoittaneen mielestä paras ohjelma. Näpsäkkä käynnistymään, vie suht vähän muistia, sopivan kevyt, ei tarpeettomia ominaisuuksia, ja laajennettavissa tarpeen mukaan. Soittaa liki kaikkia formaatteja maan ja taivaan väliltä (.mod, .xm, .sid, .nsf), joten friikkimusaakin voi soitella haluamansa mukaan. Audiosnobit tykkää kanssa.

Amarokin parhautta Linux-puolella ei varmaan tarvitse selitääkään.

Grafiikkaan

Photoshop Elements/Paint.NET (Linuxissa: Krita)

En varsinaisesti suosittele mitään ilmaista ohjelmaa kuvankäsittelyyn. Käytin pitkään Photoshopin wareversiota, kunnes digikamerani mukana tuli laillinen versio Photoshop Elementsistä, joka teki kaiken mitä warephotariltanikin halusin. Vaihdoin siis.

Olen näin lähiaikoina kääntynyt Gimpiä vastaan ihan siksi, kun Gimp on todella kaukana käytettävästä eikä "Gimpshop" paljoa asiaa helpota. Pikkuhommiin Paint.NET on erinomainen. Linuxin puolella Krita on jo Gimpiä monessa asiassa edellä ja helpompi käytettävä.

Inkscape

Innostuin vektorigraffasta vasta aika viimeaikoina. Rahaa ei ole Illustratoriin enkä viitsi ohjelmaa hankiakaan laittomin keinoin, joten Inkscape kelpaa kyllä juuri siihen mihin se on tarkoitettu. En varmaan vaan tiedä parempaa.

Valokuvien järjestelyyn

Picasa

Picasa on sanalla sanottuna erinomainen ja löytyy jokaiselle tärkeälle alustalle. Sisältää galleriajärjestelyn lisäksi yksinkertaisia kuvankäsittelytoimintoja ja uppimismahdollisuuden kuville.

Pälpätykseen

Digsby

Joo, sattuu olemaan useampi käyttäjätili eri palveluissa, enkä satu tykkäämään siitä, että oletusohjelmat ängetään niin helkkaristi täyteen mainoksia. Digsby tukee myös naamakirjaa ja muutamaa muuta sosiaalista verkkoa.

Mediasoittimet ja codecit
Combined Community Codec Pack tarjoaa kaiken paitsi Quicktime-tuen.

QT Alternative Lite tarjoaa sen puuttuvankin tuen.

Firefox-palikat

Inquisitor on jännä palikka, jolla saa haut näkymään suoraan listauksena selaimessa sen sijaan, että avaamaan erillisen sivun Googlea varten. Tällä hetkellä palikka on betassa, mutta mitään vikoja en ole henk. koht. huomannut.

Cooliris (ent. Piclens) on alkuvaikutelman jälkeen yllättävän käyttökelpoinen palikka varsinkin kuvien hakuun.

Virustorjunta

AVG on ilmaisista virustorjunnoista toiminut omalla kohdalla parhaiten. Toimii, vääriä hälytyksiä on omalla kohdalla ollut suhteellisen vähän ja virustorjuntaohjelmaksi kevyt (vrt. mihinkä tahansa Nortonin softaan, Zonealarmin virustorjuntaan tai muuhun). 

EDIT: Päivitetty listausta. Poistettu omalta palvelimelta hostatut kuvat, saattavat tulla takaisin Laudan hostaamana.


« Viimeksi muokattu: 28.11.2008 16:45 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #1 : 30.06.2007 20:41 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Hyvä ketju. Itse käyttelen näitä ohjelmia.

Musiikkiin

Apollo

Suomalainen Apollo on paras. Tykkään Apollon playlistista erityisesti. Kansioissa ja ”juuressa” olevat biisit erottaa helposti, ID3-tagit saa disabloitua, biisit saa vaihtumaan crossfadella, pausella sekä normaalisti, MP3-äänenlaatu tuntuisi olevan esim. Winampia parempi ja Apollon minimode on erityisen näppärä. Käynnistyy nopeasti ja vie vähän resursseja. Tekee sen mitä lupaa. Ei soita oletuksena midiformaatteja, mutta inModpluginilla saa nekin toimimaan. Apolloon voi myös asentaa joitakin Winampin plugineja, joista suosittelen DIMIN Hotkeysia, jonka avulla Apolloon saa global hotkeyt. Niiden ansiosta voi vaihtaa pelinkin tiimellyksessä biisiä. DIMIN tunnistaa myös näppiksen medianäppäimet. Nekin turhakkeet saa valjastettua käyttöön.

Videoille

Media Player Classic

Jälleen todella kevyt ohjelma, jossa ei ole mitään turhaa. MPC:llä voi katsoa niin DVD:t kuin muutkin videot. MPC:n kaveriksi CCCP–codecpaketti, jos tarkoituksena on ainoastaan katsella videoita, tai K-Lite Codec Pack (Mega), jos on tarvetta pakkailla itse videoita.

Torrenteille

µTorrent

Azureukset ja muut kikkanat voi vetää vessasta alas. µTorrent on selvästi kukkulan kuningas. Kaikkien muiden suosittelemieni ohjelmien tapaan se vie vähän resursseja, käyttöliittymä on selkeä ja ominaisuuksia sopivasti. Torrentit latautuvat nopeasti. Myös trackerittömät DHT–torrentit toimivat.

Xättäilyyn

Jutusteluun suosittelen samaa Pidginiä, joka on uudelleen nimetty Gaim. Meset, ICQ:t ja muut kaikki samassa ohjelmassa.
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #2 : 30.06.2007 23:11 »
Lohi Jäsen Viestejä: 15 Basaaripisteet: 0 Profiili Polttamiseen:

ImgBurn

Pienikokoinen, ilmainen ja hyvä ohjelma Windowsille erilaisten image-tiedostojen (levykuva kai suomeksi) polttamiseen levylle. Ainoa huomaamani puute on, ettei .mdf-tiedostoja voi polttaa, mikäli on hukannut kyseiseen levyyn viittaavan .mds-tiedoston.

Videoiden toistoon:

VLC Media Player

Ilmainen ja useita mediaformaatteja tukeva mediasoitin lähinnä videontoistoon. Käyttöliittymältään ei kovin mukava, mutta tuki muun muassa .mov-tiedostoille innostaa käyttämään tätä soitinta. Huonoina puolina pikanäppäimien bugaaminen ainakin omassa käytössä, eikä tietääkseni mahdollisuutta lisätä tekstitystiedostoa käytettäväksi jälkeenpäin. Multiplatform.
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #3 : 30.06.2007 23:28 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 520 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Nyt en suosittele mitään, vaan pyydän suosituksia.

Käytössäni on väliaikaisesti ikivanha kone, käyttiksenä Windows 98. IM-ohjelmana MSN Messenger 7.0, joka kuitenkin bugailee oikein urakalla. Hetken keskustelun jälkeen kaveri huutelee, että olenko siellä vielä vai mikä on kun en vastaa? Olen kirjoitellut jo pitkän aikaan, ja ihan turhaan. Ulos ja takaisin sisäänkirjautuminen auttaa hetkeksi, mutta olisi kiva saada ohjelma pelittämään kunnolla. Tietääkö joku missä on vika? Voitteko suositella jotain vastaavaa ohjelmaa Windows 98:lle? Pidginiä kokeilin, mutta se herjaa sauraavanlaisesti:

Windows 95/98/Me are incompatible with GTK+ 2.8.0 or newer. GTK+ 2.10.12 will not be installed. If you don't have GTK+ 2.6.10 or never already installed, installation will now abort.

E: Ja uudelleenasennusta on kokeiltu.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #4 : 30.06.2007 23:46 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Voitteko suositella jotain vastaavaa ohjelmaa Windows 98:lle?
98:lle voi nykyään olla vaikeata löytää softia. Voit kuitenkin aina käyttää eBuddya selaimella.
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #5 : 03.07.2007 02:03 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Voitteko suositella jotain vastaavaa ohjelmaa Windows 98:lle?
98:lle voi nykyään olla vaikeata löytää softia. Voit kuitenkin aina käyttää eBuddya selaimella.

Mieeeeelenkiintoista. Ennen tuli käytettyä Meeboa, mutta taidan vaihtaa paattia. Toimii kännykälläkin erinomaisesti, jos sitten joskus on tarvetta sellaiseen ja luuri matkassa.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #6 : 27.07.2007 23:34 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Musiikkiin:

iTunes
Vannoin pitkään Winampin nimeen, ja käytinkin iTunesia ainoastaan siirtämään musiikkia iPodiini, vaikka sekin loppui sen jälkeen kun Winampiin ilmestyi toimiva iPod-tuki. Tykkäsin kuitenkin iTunesin tavasta järjestellä biisit niin pirun loogisesti libraryssä: ensiksi artistin mukaan(the-sana poisluettuna esim. The Who löytyy W:n kohdalta), sitten levyjen, ja lopuksi biisit levyjen sisäisen järjestyksen mukaan. Tiedän tiedän, Winampiinkin saa styget järjesteltyä tähän tyyliin, mutta se taas vaatii niiden nimeämisen tietyllä tavalla. Itunesin erottaa Winampista tässä asiassa siitä, että iTunes järjestelee ne id3-tageista löytyvien tietojen mukaan, eli tarvitse muuttaa itse tiedostonimiä. Annoin parisen kuukautta sitten iTunesille reilun mahdollisuuden, ja se käytti sen. Kohtalaisesta raskaudesta ja hitaudesta huolimatta kyseessä on äärimmäisen toimiva soitin, joka sattuu vain tekemään hommat sillä tavalla mistä minä juuri pidän.

Bubbling under:

Songbird www.songbirdnest.com
Kopioi häpeilemättä iTunesin käyttöjärjestelmää, ja lisäämällä internetselaimen. Kevyt, ja todella lupaava. Kunhan tiimi saa ensimmäiset varsinaiset versiot ulos, niin voidaan jo puhua todellisesta haastajasta.

EDIT: Freijooni ehti huomauttaakin songbirdin "keveydestä", ja tarkemman tutkailun jälkeen on pakko vetää tuo kevyt-kehu pois. I am not worthy.


« Viimeksi muokattu: 19.08.2007 22:25 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #7 : 19.08.2007 21:07 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Tämä nyt ei varmaankaan kiinnosta ketään, mutta päätekstieditori vaihtui Notepad++:sta Intypeen, joka muistuttaa paljolti esikuviaan Scribesia ja TextMatea. Kuvaa en tähän hätään jaksa alkaa napsimaan. Ei siinä NP++:ssakaan mitään vikaa ole, mutta Intypeä on huomattavasti mukavampaa käyttää omiin projekteihin.

Että tämmöistä tälle illalle.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #8 : 29.10.2007 23:33 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Tässä itseasiassa on monta ohjelmaa, kannattaa tsekata  ;) http://www.kotimikro.fi/Crosslink.jsp?d=551
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #9 : 03.12.2007 00:56 »
Atskuli The Corps is mother, the Corps is father. Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 1 Profiili Videot: BsPlayer, todella helppokäyttöinen, monimuotoinen ja laadukas ohjelma. (Vinkki, ei kannata ladata uusinta versiota, joka on täynnä mainoksia)

Musiikki: Winamp, myös helppokäyttöinen ja sopivan laaja omaan käyttööni.

Torrent: uTorrent, helposti saatavilla ja nopea panna toimintaan.

Paskaohjelmien kiinnisaamiseen: EndItAll, jolla saa helposti kaikki turhat ohjelmat ja suoritusta hidastavat tekijät pois päältä. Todella kätevä ja hyödyllinen.

Ohjelmien korjaamiseen ja yleiseen säätämiseen: RegCleaner, jolla saa hyvin poistettua virheellisesti uninstalloitujen ohjelmien rekisterit, jotka voivat haitata reinstallointia. Cleanerilla voi helposti valita, mitkä ohjelmat käynnistyvät ja mitkä eivät, kun kone avataan. Kätevä myös niiden ohjelmien tuhoamiseen, joilla ei ole omaa uninstallointi-filua, jotka tavallisen roskakoriin dumppaamisen jälkeen jättävät ikävän rekisterijäljen, joka haittaa esim. päivitystä uudempaan versioon. Moneen ongelmaan kätevä väline.
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #10 : 03.12.2007 07:41 »
tuhis Vieras Paskanputsaus

http://www.safer-networking.org/ Seek & Destroy on ollut käytössä pitempään. En tiedä onko erityisen hyvä, mutta tuota tuntuu väki suosivan. Troijalaisia sun muita roskia tappaa. Pieni ja näpsäkkä ajella.

Paskanputsaus II


http://www.ccleaner.com/ CCleanerillä saa tehtyä samaa mitä wintoosan ohjauspaneelin kautta, mutta kai keskitetymmin ja helpommin. Temppitiedostojen putsaus ja asennusten siivoilua.
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #11 : 03.01.2008 23:32 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Freijjon teksti luettu tarkemmin.
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #12 : 13.01.2008 13:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 953 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW CDex - Musalevyjen rippaamiseen. Ilmainen.

CDBrunerXP - Poltto-ohjelma. Itse en jaksanut enää etsiä viimeisimpiä wareversioita Neroista ym. joten siirryin tähän ilmaiseen. Hyvin on toiminut.

Musiikkiin:

iTunes
...

Nyt olen nähnyt kaiken...
Play-Asia
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #13 : 06.02.2008 09:51 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Testailen tässä Digsbyn suljettua betaa ja taisi lähteä Pidgin mäkeen. Digsby on Pidginin libpurple-palikan päälle rakennettu, mutta ainakin ensitestauksen perusteella näyttäisi olevan näpsäkämpi ja tulevaisuudessa myös Pidginiä muokattavampi.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #14 : 06.02.2008 19:03 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Et ois mitään Betainviittikoodeja saanut?
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #15 : 07.02.2008 21:27 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Hiton näppärän oloinen tuo digsby feature-listojen perusteella. Itse olen testaillut uuden Trillianin esiversiota, joka ei ole kyllä luonut nahkaansa niin paljon kuin olis voinut toivoa. Toimiihan tuo samalla tavalla hyvin kuin Trillian 3, mutta olisin kyllä kaivannut joitain uusia innovaatioita IM-ikkunassa scrollaavan rss-feedin lisäksi.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #16 : 13.02.2008 01:40 »
KOSHIRRO Jäsen Viestejä: 93 Basaaripisteet: 0 Profiili Paras ILMAINEN 3d-ohjelma http://www.blender.org/
"Tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin (Rkp) korosti, että tasa-arvon lähtökohdat ovat kolme K:ta"
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #17 : 13.08.2008 10:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 711 Basaaripisteet: 2 Profiili OMG! Työkaveri näytti aivan uskomattoman add-on ohjelman Firefoxiin. Piclens. http://www.piclens.com/. Jotka surffaavat netissä niin tämä on aivan ehdoton. Se tekee joihinkin sivuihin 3D-käyttöliittymän. So cool. Esim. googlen kuvahaku on kuin toisesta maailmasta käytettävyydeltään. Youtube toimii ilmeisesti tällä myös ja omia kuvia voi selata.

Lisäksi Piclensissä itsessään on osiot uutisille, viihteelle (esim. leffatrailereille), urheilulle jne. Todellakin toimiva.

Kuva käyttöliittymästä:


Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tämänhän saa kun etsii firefoxin kautta piclens add-onia.

EDIT: Toimii myös Safarilla ja IE:llä.
EDIT2: Olipas älyttömän näköistä tekstiä kun lueskelin uudestaan O_o


« Viimeksi muokattu: 13.08.2008 13:58 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #18 : 13.08.2008 13:49 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Laitoinpa heti tuonPiclensin asennukseen. Visuaalisesti tyylikäs ja varsinkin tuo googlen kuvahaku ja Youtube ovat huomattavasti kätevämpiä käyttää.
tallennettu
Vs: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #19 : 17.11.2008 14:31 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 582 Basaaripisteet: 4 Profiili Laittoiko joku tänne joskus Firefoxille sen pluginin, jolla pystyi aukaisemaan Apple.comin trailereita suoraan MPClassicilla?
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #20 : 18.11.2008 01:03 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Meinaatko Quicktime Alternative Liten mukana tulevaa palikkaa vai jotain muuta?

Inquisitor on muuten myös suhteellisen kätevä plugin Firefoxiin.


« Viimeksi muokattu: 18.11.2008 01:55 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #21 : 18.11.2008 01:40 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 582 Basaaripisteet: 4 Profiili
Meinaatko Quicktime Alternative Liten mukana tulevaa palikkaa vai jotain muuta?


Tätäpä juuri, kiitos.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #22 : 27.11.2008 00:04 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Tartteisin jonkinnäkösen virustutkan.

- Ilmainen
- Rokkaisi pidempään kuin sen kuukauden trialin verran
- Ei vaadi suurempaa hienosäätöä (en tykkää näperryksestä)
- Niin ja tietysti sillä myös saisi tehokkaasti putsailtua koneesta suurempia paskoja vegeen

Suggestions?
Voice of The World.
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #23 : 27.11.2008 00:09 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 175 Basaaripisteet: 5 Profiili Yhytä jostain Yliopisto-opiskelija, ja osoita pistoolilla. Ainakin meidän ohjelmistojakelusta saa mm. F-Securen täysclienttia ilmatteeksi. :)

« Viimeksi muokattu: 27.11.2008 11:57 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #24 : 27.11.2008 06:51 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 953 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Pistinkin juuri F-Securen 8 version imutukseen Yliopiston sivuilta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #25 : 27.11.2008 08:26 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tartteisin jonkinnäkösen virustutkan.

- Ilmainen
- Rokkaisi pidempään kuin sen kuukauden trialin verran
- Ei vaadi suurempaa hienosäätöä (en tykkää näperryksestä)
- Niin ja tietysti sillä myös saisi tehokkaasti putsailtua koneesta suurempia paskoja vegeen

Suggestions?
Aviran Antivir on ollut minulla käytössä jo vuoden-pari ajan, ja hyvin on pelittänyt. Ainut mikä ärsyttää tosin on perusversiossa automaattisten päivitysten yhteydessä tuleva Notifier-pop-uppi, jossa näkyy Aviran mainoksia ohjelman maksullisista versioista.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #26 : 27.11.2008 11:45 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Tattis.  ;)

Pistoolin hankkimisen sijaan olisi seuraavana siirtona ollut todennäköisemmin visiitti piratebayn suunnalle.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #27 : 27.11.2008 13:38 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse olen käyttänyt avast!:ia. Tuon kanssa ei ole koskaan ongelmia ollut, mutta käyttöliittymä on melko karsea.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #28 : 27.11.2008 14:06 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Avast itsellä ollut kanssa useamman vuoden jo käytössä ja hyvin on toiminut.
tallennettu
Vs: Ohjelmasuosituksia « Vastaus #29 : 27.11.2008 17:29 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 711 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tartteisin jonkinnäkösen virustutkan.

- Ilmainen
- Rokkaisi pidempään kuin sen kuukauden trialin verran
- Ei vaadi suurempaa hienosäätöä (en tykkää näperryksestä)
- Niin ja tietysti sillä myös saisi tehokkaasti putsailtua koneesta suurempia paskoja vegeen

Suggestions?
Aviran Antivir on ollut minulla käytössä jo vuoden-pari ajan, ja hyvin on pelittänyt. Ainut mikä ärsyttää tosin on perusversiossa automaattisten päivitysten yhteydessä tuleva Notifier-pop-uppi, jossa näkyy Aviran mainoksia ohjelman maksullisista versioista.

Sen ilmoituksen saa pois kun estää tietyn .exe tiedoston palomuuri ohjelmalla. Keriolla ja Comodolla näin pystyy ainakin tekemään ja muistelisin että zone alarmillakin.

Itse olen käyttänyt AVG 7.5 virustutkaa ja on toiminut erinomaisesti. Olen kuullut vähän pahaa AVG:n uusimmasta 8 versiosta, mutta tuskin se nyt erityisemmin on voinut aikaisemmasta huonontua.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines