Pelaajalauta

Yleinen => Pelikeskustelu => Aiheen aloitti: despo - 18.05.2010 18:22



Otsikko: Red Dead Redemption
Kirjoitti: despo - 18.05.2010 18:22
(https://www.pelaajalauta.fi/files/108/RedDeadRedemptiona.jpg)


Rockstar San Diegon kehittämä Red Dead Redemption julkaistaan 21.-28.5.* eli ihan piakkoin PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Peli on jatkoa hieman vähemmälle huomiolle jääneelle Red Dead Revolverille vuodelta 2004, mutta tällä kertaa peli taitaa lyödä itsensä kunnolla läpi. Arvosteluja on jo alkanut valumaan, ja pelin PS3-version Metacritic pisteet ovat tällä hetkellä 95 (http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/reddeadredemption) ja Xbox 360-version 95, (http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/reddeadredemption) eli mistään kovin huonosta pelistä ei voi olla kyse. Molempien alustojen TOP-listalla peli keikkuu tällä hetkellä siis viidentenä.  

Pelin tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1911, eli aika myöhään jos ajatellaan mielikuviamme villistä lännestä. Kuitenkin juuri tämä "muutoksen aikakausi", jolloin pelissä eletään saattaa tarjota sen mielenkiintoisemman ympäristön. Maailma siis muuttuu päähenkilö John Marstonin ympärillä halusi hän sitä tai ei. Marstonin tehtävä pelissä on löytää ja vangita entiset rikoskumppaninsa ja tätä tarkoitusta varten hänet lähetetään sinne, missä länsi on vielä villiä.

Pelin laaja, vapaasti tutkittava maailma jakaantuu kolmeen erilaiseen alueeseen, jotka avautuvat pelaajalle tarinan edetessä. Matkustaminen hoituu mm. hevosella, vankkureilla ( myös fast travel) tai sitten ihan apostolinkyydillä. Jalan ei kuitenkaan joudu taittamaan suuria etäisyyksiä, vaikka kaakkinsa teloisikin, sillä uuden voi kutsua viheltämällä. Pelissä on niin paljon tekemistä perinteisten tarinatehtävien lisäksi, että niitä on vaikea mitenkään nopeasti selittää. Mahdollista on törmätä mm. random eventteihin, kuten hirttäjäisiin, väijytyksiin tai vaarallisiin eläinlaumoihin. Pelissä voi myös uhkapelata, kaksintaistella ja ruveta turkisemetsästäjäksi.

Metsästäminen on yksi pelin niistä osa-alueista, johon uskon kuluttavani todella paljon aikaa. Pelissä on siis mahdollista lähteä hevosensa kanssa vuorille vaikka harmaakarhuja pyytämään, jonka jälkeen nyljetyt nahat voi myydä eteenpäin kaupungeissa. Pelistä löytyy ainakin myös susia, puumia, puhveleita ja lintuja. Surkeampi metsämies voi myös nylkeä oman hevosensa, jos ei muuten saa saalista. Kaiken kaikkiaan kaikki mitä olen metsästyksestä tässä pelissä kuullut, saa sen kuulostamaan tosi hyvältä ajanvietteeltä ja rahan ansaitsemistavalta.

Pelistä löytyy 16 hengen moninpeli ja perinteisten pelimuotojen lisäksi löytyy myös erittäin kiinnostava Free roam-pelimuoto. Free Roamissa koko pelin alue on pelaajien tutkittavana ja temmellettävänä. Pelaajat voivat muodostaa maksimissaan 8 hengen posseja ja taistella toisiaan tahi tekoälyvihollisia vastaan. Jos räiskiminen ei niinkään kiinnosta, voi joukko lähteä vuorille sitä karhuntaljaa hakemaan. Käsittääkseni Free Roamissa pelaajat voivat tehdä käytännössä kaikkea mitä yksinpelissäkin, paitsi tehtäviä. Moninpelistä löytyy myös tasojärjestelmä, jolla voi hankkia parempia aseita, varusteita, ratsuja jne. Jokainen moninpelimatsi alkaa myös "mexican standoffilla", eli kaikki seisovat joko piirissä tai sitten joukkueittan rivissä ja nopein vetäjä saa pienen etulyöntiaseman seuraavaan matsiin, sillä aikaa kun muut respawnaavat.

Ei mulla muuta, itse ainakin tulen näillä näkymin pelaamaan tätä  todella paljon myös netissä, nähdään sitten siellä.


Linkkejä:
Gametrailersin arvostelu, eiköhän tästä kaikki oleellinen selviä.. (http://www.gametrailers.com/video/review-hd-red-dead/100286)
Wikipedia-artikkeli (http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Dead_Redemption)
Videoita (http://www.gametrailers.com/game/red-dead-redemption/11275)


Pelin kansi:
(https://www.pelaajalauta.fi/files/108/rdr.jpg)



*Tukkurilla on ilmeisesti ollut jotain ongelmia PS3-version saamisessa täällä pohjolassa ja peli saattanee myöhästyä tuosta ensi perjantaista...


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Tzibo - 18.05.2010 18:53
Jo aikaisemmin olen miettinyt, että tästä tullee jotain eeppistä. Kuitenkin se, kuinka helposti open world -pelit voivat jäädä ontoiksi on kalvanut itseäni enkä ole viitsinyt tilata itse peliä ennen arvosteluja. Näyttääpi kuitenkin siltä, että peli on mitä mainioin ja pitänee itsekin tämä joskus hommata.

Mitenkäs, onko tämä region-free eli toimiiko NTSC-versio PAL-koneissa? Ajattelin, että matkustaessani tuonne rapakon taakse voisi hommata ehkä. Ja miten ylipäätänsä nuo aluekoodit menee, onko jossain pätevää listaa niistä?


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: despo - 18.05.2010 19:20
PS3 pelit tuppaavat olemaan aluekoodivapaita, mutta siitä en tiedä että pelaako jengi eri servuilla. Xbox versiosta ei ole meikällä tietoa.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Tzibo - 18.05.2010 19:25
Juu, ai sori. Unohdin kertoa :D Niin Xbox-versiota meinasin siis. Tietääkö joku, päteekö esim. tämä (http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html) noin niinkuin aina?

Ja ehkä tämä muuten sitten olisi se peli joka saisi minut ostamaan live-aikaa, sitä ei juurikaan ole ollut. :D


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Lohari - 18.05.2010 19:43
Gamestopista varasin omani 2 peliä + 9,90e -tarjouksella boksille jokunen viikko sitten. Hyvin vähän matskua oon pelistä lukenu/katsonu, mutta sen vähän perusteella mihin on tullut törmättyä on erittäin kovalta vaikuttava peli tulossa. Innolla odottelen julkaisua.  :P

Mitä tuohon NTSC-version aluekoodittomuuteen tulee, niin Play-Asian listat ei oo ainakaan omalla kohdalla koskaan valehdelleet. Nythän tuo vielä näyttää kysymysmerkkiä Red Deadin kohdalla. VideoGamesPluskaan (http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=15848) ei ole koskaan omalla kohdalla ollut pielessä, ja VGP ainakin ilmoittaa pelin olevan aluekoodivapaa.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Tzibo - 18.05.2010 20:09
Sori offari nyt taas, mutta tarkoittaako tuo siis käytännössä sitä, että pelistä on olemassa vain yksi jenkkiversio, jotka kaikki siis ovat aluevapaita? Ei siis ole erikseen mitään aluevapaata ja rajoitettua versiota?

E: Vissiin joo, näin käsitin ainakin. Jos ei, kertokaa. Kiitos noista sivustoista! :)


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: despo - 18.05.2010 20:14
Itse varasin omani jo alkuvuodesta GameStopista, kun halusin päästä muutamasta pelistä eroon. Saas nähdä milloin tulee soittoa ja saanko Limitedin.

Miksi muuten tuota jenkkiversiota hamuatte? Käsittääkseni ei ne pelit siellä niin paljon halvempia ole, että kannattaa riskeerata eri servuille joutuminen moninpelissä yms.


Otsikko: Vs: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Kabanossi - 18.05.2010 20:17
Miksi muuten tuota jenkkiversiota hamuatte? Käsittääkseni ei ne pelit siellä niin paljon halvempia ole, että kannattaa riskeerata eri servuille joutuminen moninpelissä yms.

Ei boxilla tietääkseni ole ainuttakaan peliä, jossa pelaajat jaetaan eri servuille. Ikävä kyllä...


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Tzibo - 18.05.2010 21:40
Pienikin säästö on tarpeeks ja jos kerran tuollaista servujakoa ei ole niin ei kai siinä mitään probleemaakaan ole. Tosin on ehkä pari pientä caveatia - dollarin huono kurssi (1,21 USD = 1 EUR, KAMOON!) ja sitten palautusoikeuksen puute mutta joo. Kattoo nyt. :)


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 18.05.2010 23:45
Miksi muuten tuota jenkkiversiota hamuatte? Käsittääkseni ei ne pelit siellä niin paljon halvempia ole, että kannattaa riskeerata eri servuille joutuminen moninpelissä yms.

Ei boxilla tietääkseni ole ainuttakaan peliä, jossa pelaajat jaetaan eri servuille. Ikävä kyllä...

Army of Twossa taitaa olla niin, että EU versio toimii vain EU version kanssa jne. Muuten on kyllä nuo nettihommat toiminu.


Otsikko: Vs: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Kabanossi - 19.05.2010 06:30
Army of Twossa taitaa olla niin, että EU versio toimii vain EU version kanssa jne. Muuten on kyllä nuo nettihommat toiminu.

Tuo pääs unohtumaan. Gamercardissanikin lukee Army of Two (EU). Eikös tuo servujen jakaminen ole PS3:llakin jo historiaa? Aluksihan tuo oli aika yleistä, tosin monissa peleissä saatiin päivityksellä kaikki pelaamaan samoille servuille.


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Sharkie - 19.05.2010 14:56
Tämä on mulle taas sellainen julkaisu, että melkein alkaa pleikkarin hankinta hotsittamaan. Varsinkin kun painun Ouluun kesäkuuksi, enkä siis ehtisi oikein pelata peliä vaimokkeen luonakaan läpi. Ja pahkeinen kun tätä pelattavaa tuntuu taas yhtäkkiä riittävän joka sormelle. Niin, ja tietty kesällä ois kiva käydä ulkonakin. :lol:

Venyy siis varmaan syksylle Redin pelaaminen, mut kattoos ny vielä. Koettava se kuitenkin on, sillä mä digasin Red Dead Revolveristakin todella, ja tämä nyt vaikuttaa vielä paljon kovemmalta.


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: despo - 21.05.2010 17:40
Päivällä tuli haettua Limited Edition PS3:lle Mixbalta Kampin GameStopista. Taitaa olla aika harvassa Suomessa nyt nämä, kun meillekin tulee myyntiin vasta ensi viikon perjantaina. Onko GameStopilla sitten omat jakelukanavat, vai mitä kautta saavat pelinsä.

Illemmalla voisi vähän testailla, mutta menee kyllä sinne puolentoista viikon päähän ennenkuin kunnolla pääsen tätä aloittelemaan..


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: despo - 22.05.2010 08:29
Illalla tuli tosiaan pari tuntia pelattua ja oli kyllä todella hyvää settiä. Muutamat ensimmäiset tehtävät tein ja metsästettyäkin tuli. Yllätyin vähän, kun nylkemisen jälkeen maahan jäi makaamaan eläimen nahaton raato, saa nähdä vetääkö joku PETA herneen nenään. Lisäksi pari random encounteria tuli kohdattua, kun keskellä erämaata tuli vastaan susien takaa-ajama mies ja kaupunkiin ratsasti joku roskasakki miestä perässään narulla kiskoen. Paikallisten reaktioista päättelin sen verran, että tuli mokoma sakki suolattua.

Eilen tuli myös luettu raportteja tuosta PS3-version huonommuudesta, mutta suurempia ei ainakaan tullut vastaan, mitä nyt joidenkin rakennusten varjot välillä pomppivat hassusti esiin ja pois. Peli myös näytti mielestäni hyvältä, eikä ollenkaan niin huonolta kuin vertailukuvat antoivat olettaa. Saisivat silti patchata jossain vaiheessa näitä pikkuongelmia.  



Otsikko: Vs: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: sleepy - 22.05.2010 12:57
...ja kaupunkiin ratsasti joku roskasakki miestä perässään narulla kiskoen. Paikallisten reaktioista päättelin sen verran, että tuli mokoma sakki suolattua.

Samanlaisen sakin kohdattuani ehdin posauttamaan yhden laukauksen, kunnes takaa ratsasti joku tsiljoonan kilometrin tuntivauhdilla suoraan päälleni ja nenäni osuessa maahan sain mukavan lämpimän lyijypesun.

Jos joku asia pelissä harmittaa, on se sama asia kuin nelos-GTA:ssa: lukuunottamatta pää- ja sivutehtävien henkilöitä, jäävät kaikki muut maailman asukkaat kovin onton tuntuisiksi kun ainoa tapa jolla heidän kanssaan voi mitenkään kommunikoida on tervehtiä heitä. Tämä harmittavasti rikkoo illuusion muuten elävän tuntuisesta ympäristöstä.
Muuten Red Dead Redemption tuntuu nappaavan kaikki parhaat puolet jokaikisesta westernistä. Musiikkikin ilahduttavasti muistuttaa Nick Caven ja Warren Elliksen soundtrackejä.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Ilkimys - 25.05.2010 14:40
ASDFG> Kuinka kauan oikein juodun odottamaan tätä.. Vieläkään ei ole tullut postissa, odotus käy vain tuskaisemmaksi.

EDIT: Asiaa, paketti on postissa ja saapuu piakkoin (Y)



Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 25.05.2010 15:34
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=21355476&postcount=704

Xbox 360 vs PS3 vertailua niille, jotka eivät ole vielä ostaneet peliä.


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: despo - 25.05.2010 16:51
Jotain ihan hyviä bugejakin pelistä löytyy (http://v2.fi/uutiset/pelit/11477/Red-Dead-Redemptionin-hervottovimmat-bugit/)

Eipä ole vielä tullut vastaan, mutta melkein toivon että tulisi  ;D


Otsikko: Vs: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Ilkimys - 25.05.2010 16:54
Jotain ihan hyviä bugejakin pelistä löytyy (http://v2.fi/uutiset/pelit/11477/Red-Dead-Redemptionin-hervottovimmat-bugit/)

Eipä ole vielä tullut vastaan, mutta melkein toivon että tulisi  ;D
Joo noille tuli jo eilen naurettua, go donkeylady, go!


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Kubs - 27.05.2010 17:48
Viitisen tuntia peliä takana ja todella hyvältä meno on maistunut. Tekemistä on niin pirusti, saattaa keskellä aavikkoa joku ihminen pyytää apua tai pitää pelastaa joku, tullaan haastamaan kaksintaisteluihin.. ihan järjettömästi kaikkea. Bugeja ei ole tullut vastaan (PS3 versio) ja peli näyttää hyvältä. Musiikit ovat hyvät vaikka vähän taustalla tuntuvat olevan. Latasin soundtrackin ja on sitä tullut fiilisteltyä kanssa, ehtaa länkkärimeininkiä. :)


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Kabanossi - 28.05.2010 16:02
Siistejä nuo random tapahtumat. Löysin tien varrelta itkuisen miehen naisen ruumiin äärellä. Mies veti pyssyn esiin ja ampui itseltään aivot pihalle. Pöllin miehen rahat ja jatkoin matkaa.  ;D


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: despo - 28.05.2010 17:11
Siistejä nuo random tapahtumat. Löysin tien varrelta itkuisen miehen naisen ruumiin äärellä. Mies veti pyssyn esiin ja ampui itseltään aivot pihalle. Pöllin miehen rahat ja jatkoin matkaa.  ;D

Heh, meikälle kävi noin kanssa, paitsi että tapahtumapaikkana oli korkealla vuoristossa ekan alueen pohjoisosassa, McFarlane Ranchista ylöspäin. Olin metsästämässä villisikoja, kun tuo tuli vastaan. Hassun tästä teki tosiaan se, että olin kyllä niin skutsissa kuin vain voi tässä vaiheessa olla :)

Eka mietin miehen lassoamista ja sitomista, mutta se kerkesi tosauttamaan itseään ensin..


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Tohveli - 29.05.2010 12:26
Tämä vaikuttaa hyvältä peliltä ja olenkin harkinnut sen hommaamista. En ehkä ihan heti, ehkä sitten kun se alkaa olla halvempi. Mitäs mieltä olette tästä, te joilla se on? Onko hankkimisen arvoinen? Ja missä hinnat ovat tällä hetkellä suurin piirtein? Pidän paljon länkkäripeleistä ja ihastuinkin PS2:n Guniin, mutta se oli aika pettymys kun tarina oli niin lyhyt eikä sen jälkeen oikein tekemistä ollut.  :( Tässä sen sijaan näyttäisi olevan vaikka muille jakaa. Kertokaa mielipiteitänne.


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: despo - 29.05.2010 13:44
Tämä vaikuttaa hyvältä peliltä ja olenkin harkinnut sen hommaamista. En ehkä ihan heti, ehkä sitten kun se alkaa olla halvempi. Mitäs mieltä olette tästä, te joilla se on? Onko hankkimisen arvoinen? Ja missä hinnat ovat tällä hetkellä suurin piirtein? Pidän paljon länkkäripeleistä ja ihastuinkin PS2:n Guniin, mutta se oli aika pettymys kun tarina oli niin lyhyt eikä sen jälkeen oikein tekemistä ollut.  :( Tässä sen sijaan näyttäisi olevan vaikka muille jakaa. Kertokaa mielipiteitänne.

Lyhyesti ja ytimekkäästi vastaan, ja vastaukseni on kyllä. Ehdottomasti hankkimisen arvoinen ja yksi tämän vuoden parhaimpia pelejä helposti, ellei jopa paras omissa kirjoissani.

Käsittääkseni pääjuoneen saa tässä pelissä upotettua sen 20-30h helposti ja sitten se kaikki yleinen mesoaminen vielä kaupan päälle. Tässä on omasta mielestäni ehkä näistä open world -peleistä parhaat sivuaktiviteetit, joita harrastaa. Metsästykseen ja tarkkuusammuntachallengeihin olen jo upottanut suurimman osan peliajastani (~10h) ja viime aikoina olen myös jahdannut pelistä löytyviä aarteita, jotka eivät nekään ole ihan tavallisen tylsästi löydettävissä kulkemalla määrättyyn pisteeseen kartalla.

Briteistä tämä irtoaa varmaan siihen 35-45€ hintaan ja esim. Verkkokaupan Ahvenanmaan varastollakin tuo hinta taitaa tuon reilu neljäkymppiä olla, jos ei ulkomailta kehtaa tilata. Lyhyesti sanottuna ihan helvetin hyvä peli, josta varmasti saa rahalleen vastinetta. Suosittelen.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Tohveli - 29.05.2010 18:05
Ok, pitääpä katsoa hommaanko vielä ainakaan. Hintakin kohtuullinen uudesta pelistä. Tämä tosissaan kiinnostaisi. En nyt tiedä hommaanko vielä kesäksi, ehkä jos kesän aikana jostain kaupasta löytyy niin voisin ostaa tuon syksyä odottamaan :)


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: despo - 04.06.2010 17:16
Saisi kyllä tulla jotain korjausta tuohon Deadly Assassin -puvun bugiin. Olen nyt jo pelin viimeisellä alueella ja vasta nyt tuli vastaan bounty hunter- tehtävä, joka tuon puvun saamiseen tarvitaan. Tämänh tehtävänhän pitäisi olla ekoja bounty hunter - tehtäviä, joita saa.

No nappasin sitten miekkosen innoissani, mutta ei auennut puku ei...


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Kabanossi - 04.06.2010 18:57
Korjaus on tulossa ensi viikolla. 22.6. ilmestyy ladattaaksi kuusi tehtävää moninpelin free roamiin. Näitä voi siis tahkota porukalla. Pitäisi olla ilmaisia.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Kubs - 07.06.2010 02:44
Jos et ole pelannut peliä läpi, älä katso.
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Vin - 07.06.2010 09:36
On tämä vaan mahtava peli. Eilenkin jotenkin vain jumittui siihen sohvalle kuudeksi tunniksi, eikä tarina edes mainittavasti edennyt, kun tuli vain matkusteltua erämaassa, ja tehtyä sivutehtäviä. Kerrankin kannatti uskoa hypetykseen ja hehkutukseen ja ostaa peli sokkona, vieläpä markettihintaan.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: kep - 07.06.2010 10:16
On tämä vaan mahtava peli. Eilenkin jotenkin vain jumittui siihen sohvalle kuudeksi tunniksi, eikä tarina edes mainittavasti edennyt, kun tuli vain matkusteltua erämaassa, ja tehtyä sivutehtäviä. Kerrankin kannatti uskoa hypetykseen ja hehkutukseen ja ostaa peli sokkona, vieläpä markettihintaan.
Sama juttu. Kävin ostamassa pelin ja lauantai-sunnuntai-yönä jumituin keskiyöstä neljä tuntia tv:n ääreen. Etenikö tarina mainittavasti? Ei todellakaan. Pokeripöydässä on tullut istuttua varsinkin kun hommasin huijaamisen mahdollistaman puvun. Kyllä tämä tekemisen määrä on ihan älytöntä, kun eilen sivutehtävää suorittaessa(kukkien kerääminen) tuli eteen vielä yksi uusi minipelikin. Huhhuh.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 07.06.2010 12:30
Huhhuhuhuh.. On tästä jotain hyötyä, kun ylioppilaaksi pääsi. Lankoni vanhemmat hankkivat kyseisen pelin minulle, tosin saan sen vasta keskiviikkona Gamestopista. Ja koko hommahan oli mennyt niin, että lankoni isä oli kysynyt langoltani, että olisiko hyvä lahja se uusi länkkäripeli. Hyvä juttu, että ei omia rahoja tarvinnut alkaa tuhlailemaan johonkin peleihin.  :lol:


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 09.06.2010 17:06
Yksinpeliä olen pelannut 10 minuuttia ja nettipeliä tunnin. Olen nyt 100% varma, että tämä on paljon parempi kuin GTA IV.


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: despo - 13.06.2010 12:57
Peli tuli vedettyä läpi perjantai iltana ja eilinen päivä meni muutamien viimeisten sekalaisten tehtävien suorittamisessa. Läpäisyprosenttini on nyt täydet 100%.

Spoileria lopusta:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Olen edelleenkin sitä mieltä, että tämä on tähän mennessä vuoden paras peli. Nyt kun on yksinpeli aika lailla läpäisty ja paria lukuun ottamatta kaikki trophytkin saatu, voisi siirtyä moninpelin pariin  :)


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Tohveli - 23.06.2010 18:01
Tämä peli kiinnostaisi, sen mukaan mitä nyt täältä olen lukenut niin tämä vaikuttaisi olevan ehkä jopa yksi parhaista peleistä mutta mistä sitä sitten kannattaisi lähteä etsimään? Mistä saisi halvimmalla ostettua tämän pelin? Oletteko ulkomailta ostaneet, ja jos olette niin ovatko ne olleet luotettavia kauppoja?


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: kas - 28.06.2010 17:46
Onko PC-versiosta muuten tullut mitään tietoa?


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Kabanossi - 28.06.2010 17:48
Onko PC-versiosta muuten tullut mitään tietoa?

Eip.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: kas - 28.06.2010 18:19
Aletaan olla siinä rajoilla että ostan kuitenkin sen boksiversion.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: echoes - 10.07.2010 02:05
Tulipa viimein hommattua tämäkin. Parit ekat tehtävät olen nakuttanut läpi ja täytyy sanoa, että kylläpä Rockstar osaa luoda uskomattoman hienon tunnelman peleihinsä. Musat ovat kuin suoraan Morriconen kynästä, ääninäyttely vakuuttaa ja grafiikat ovat upeita, varmaan parhaat mitä olen tässä genissä nähnyt. Yötaivas näytti uskomattoman upealta ja koko yöllinen äänimaailma vaikutti erittäin hienolta, mukaan lukien sirkkojen sirinät ym.

Peli pyörii erittäin hienosti ja ainakaan boksiversio ei ole yskinyt yhtään vaikka eteen ollaan tuotu laajaa ja yksityiskohtaista maisemaa. Tyytyväisenä voi taas jatkaa huomenna pelailua.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Ilkimys - 29.08.2010 21:36
Yksinpeli paria Bountia vaille 100%. Sitten nettipelin kimppuun, pelaileekos täällä sitä enään kukaan?


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Cocki - 29.08.2010 22:50
Itsekin 100% vetäisin tuossa viikko sitten. Todella loistava peli kaikkiaan. GTA IV ei mitenkään ole parempi kuin tämä. RDR on toteutukseltaan ja monilta osiltaan helposti paras hiekkalootapeli koskaan, mutta San Andreas vie kuitenkin voiton omasta mielestä. Siinä pelissä kun on vielä enemmän tehtävää ja kaikkea mahdollista kuin tässä. Tuo 100% läpäisy ei ollut edes kova homma RDR:ssä, mutta jos SA:n koittaa vetää 100%... Siinä menee aivan uskomattomasti aikaa ja varmaan järkikin.

Sitten nettipelin kimppuun, pelaileekos täällä sitä enään kukaan?
Kyllä aina välillä. Xboxin puolella siis. Hieman on hiljentynyt nettipeli mutta matseja löytää todella nopsasti. Co-op tehtävät omasta mielestä parasta nettipelin antia. Free Roam ja perusmatsit ihan jees muttei mitään erikoista.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Ilkimys - 30.08.2010 11:25
Co-op tehtävät omasta mielestä parasta nettipelin antia. Free Roam ja perusmatsit ihan jees muttei mitään erikoista.
Täysin samaa mieltä. Tänään eka kerran kokeilin noita yhteistehtäviä, ja vielä tällä hetkelläkin pelaan niitä. Kunnon tiimityö on aina plussaa peleissä.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: finngamer - 14.09.2010 14:24
Haekaa tekin ennen kuin loppuvat. Tosin Limited Editionin omistajillahan nämä jo on.

http://pelaajalehti.com/2010/09/14/tarjolla-ilmaista-red-dead-redemption-lisasisaltoa/


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: despo - 26.10.2010 17:39
Undead Nightmare vaikuttaa kyllä ihan ostamisen arvoiselta (http://www.gametrailers.com/video/launch-trailer-red-dead/706596). Josko sitä taas innostuisi pelaamaan RDR:ää tämän myötä :)


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Ilkimys - 30.10.2010 17:31
Harmittaa kun tätä ei näytä enään kukaan pelaavan (co-op tila) Siellä saa aina minuuttitolkulla odottaa pelaajia, jotka eivät ikinä tule.


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Dr. Scientist - 30.10.2010 20:30
Lisäile mut, jos haluat co-oppia pelata. Ostin pelin joku viikko sitten ja tänään pelailin ensimmäistä kertaa nettipeliä. Ihan mukavaa hupia ollut, etenkin tuo co-op. Yksinpelissä olen päässyt juuri Meksikon puolelle ja yhden tehtävän ehdin siellä suorittaa. Kova peli kaiken kaikkiaan.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Minna - 28.12.2010 09:54
Joulupukki toi sitten täysin yllättäen minulle tämän pelin. Jokusia tunteja on tullut tämän parissa vietettyä (kello laitettava aamulla soimaan, jotta kerkiää ennen töihin menoa pelata), ja peli on tarjonnut juuri sitä mitä odotinkin. Pettynyt en ole tippaakaan. Varsinaisia tehtäviä en ole kerennyt vielä paljoa tehdä, tutkittavaa on niin paljon. Ja on se vaan hienoa jo pelkästään ratsastella, ja katsoa mitä kaikkea Villi Länsi tarjoaakaan. Ja, kun harvemmin tarvitsee edes yksin olla, kun jostain aina joku ratsastaja tai sitten eläin tulee.

Noista random-tehtävistä minäkin pidän. Koskaan ei tiedä mitä tienvarsilta voi löytyä.

On tämä komia!


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Minna - 29.12.2010 18:33
Tuplapostaus tiedän, mutta 1 ½ vuorokautta sentäs väliä. Tarttis vaan vähän apua. Kun tässä pelissä kerää niitä kukkia ja tappaa eläimiä, ja vie niiltä sitten sydämmiä ja nahkan, niin mitä niillä sitten oikein tekee? En ole oikein pelin selityksistä päässyt jyvälle.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Vin - 29.12.2010 18:36
Tuplapostaus tiedän, mutta 1 ½ vuorokautta sentäs väliä. Tarttis vaan vähän apua. Kun tässä pelissä kerää niitä kukkia ja tappaa eläimiä, ja vie niiltä sitten sydämmiä ja nahkan, niin mitä niillä sitten oikein tekee? En ole oikein pelin selityksistä päässyt jyvälle.

Ne voi myydä. Suapi rahhoo. Ei niillä muistaakseni sen kummempia käyttötarkoituksia ollut. Joitakin sivutehtäviä taisi olla, missä piti kerätä tietty määrä tiettyjä eläinten nahkoja, tai kukkia jne.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Minna - 29.12.2010 18:40
Eli ei siis sinällään pelin kehityksen kannalta niiden keruulla ole väliä. Mutta missä / kelle niitä sitten voipi myydä?


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: kep - 29.12.2010 18:41
Tuplapostaus tiedän, mutta 1 ½ vuorokautta sentäs väliä. Tarttis vaan vähän apua. Kun tässä pelissä kerää niitä kukkia ja tappaa eläimiä, ja vie niiltä sitten sydämmiä ja nahkan, niin mitä niillä sitten oikein tekee? En ole oikein pelin selityksistä päässyt jyvälle.

Ne voi myydä. Suapi rahhoo. Ei niillä muistaakseni sen kummempia käyttötarkoituksia ollut. Joitakin sivutehtäviä taisi olla, missä piti kerätä tietty määrä tiettyjä eläinten nahkoja, tai kukkia jne.
Vissiin juuri tarkoitetaan noita sivutehtäviä, eli kerää tarvittava määrä, jonka jälkeen voit myydä kaikki pois. Onnistuu kaikille sekatavarakaupoille ja vissiin asekaupoillekin?


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Vin - 29.12.2010 18:42
Ne voi myydä muistaakseni kaikille kauppiaille pelissä. Kun juttelet kauppiaalle niin valitset vain kohdan "myy" ja myyt haluamasi tavarat.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Minna - 29.12.2010 18:52
Kiitos teille. On taas viisaampi. Olenkin ihmetellyt, kun menee kauppaan ja sitten lukee "sell", mutta selvisipä nyt tuokin.


Otsikko: Re: Red Dead Redemption
Kirjoitti: despo - 29.12.2010 19:21
Eihän noista sinänsä tosiaan sen suurempaa hyötyä pelillisesti ole, kuin rahan ansaitseminen. Kuitenkin omasta mielestäni esim. metsästäminen on yksi hauskimmista ominaisuuksista koko pelissä ja noita Hunting Challengeja tms. tekemällä pääsee lopulta metsästämään parit uniikit eläimetkin. Itse ainakin suosittelen tekemään kaikki nuo kukkien keräämiset, metsästykset ja aarten etsinnät pelissä, koska ovat varmaan eräitä hauskimpia side missioneja missään hiekkalaatikkopelissä. Tai no kukkien kerääminen nyt ei niin erikoista ollut, mutta silti  :)

Ja sitten kun on ne kaikki tehtynä, niin saa muistaakseni jonkun rotsin palkinnoksi..


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Minna - 29.12.2010 20:46
On kyllä tullut tähän mennessä kerättyä kaikki kukat jne. jotka ovat vain eteen sattuneet. Joskus lähtee vain ratsastelemaan, ja etsimään mitä luonto mahtaakaan tarjota. Ihan hauskaa touhua tuokin on, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mielenkiintoahan se vain lisää, kun tietää, että voi löytää ties mitä vain kuljeskellessa, eikä aina tarvitse hiki päässä tahkota varsinaisia tehtäviä.


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: e-peli - 22.07.2011 05:25
Tämä on aivan mahtava peli! Aloitin muutama päivä sitten yksinpelin toistamiseen. Suosittelen kaikille jos ei vielä löydy pelihyllystä.  ;)


Otsikko: Vs: Red Dead Redemption
Kirjoitti: Minna - 16.08.2011 10:45
Ollut niin paljon muita peliprojekteja, että tämän pelin läpipeluu hieman kestänyt. Nyt tässä kuitenkin peliä tahkonnut, ja joku aika sitten meni läpi. Pistetään nyt vielä näin:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Meinaan pelin vielä jossain vaiheessa pelata 100%, kunhan sen pariin taas aina silloin tällöin jaksaa palata. Hemmetin hyvä peli kyseessä kyllä on, ja varmasti tulee vielä joskus pelattua uudestaankin.