Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.08.2014 16:27
Postataas vaiheeksi uusimpia PC-peliostoksia, kun kerran kirpparilla tuli ihan kohtalainen satsi vastaan.

3 euroa per peli, kaikki uudenveroisessa kunnossa lippulappuineen.



Fallout 2 tohon hintaan ja tossa kunnossa sai kusemaan hunajaa vartin ajan.  ;D
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.08.2014 10:41

Sillälailla. Olen kierellyt ja kaarrellut sielä kuukauden ja alet ovat olleet paria tapausta lukuunottamatta meh tasoa. Ja nyt on jäänyt käymättä niin iskevät 40% alennuksen. Nice.... -_-

Eilenhän nuo paremmat pelialet vasta alkoivatkin, tosin suht tyhjänä hyllyt olivat jo.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 14.08.2014 18:34
Anttilan poistoalennusloppuuntyhjennysmyynnit raidattu, ja kohtuullisella 40 prossan alella jotakin pientä kivaa tarttui matkaan.

4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 06.08.2014 23:34
Ei kyllä Suomessa tuo pal-Trilogy ole ainakaan vielä ollenkaan arvokas. Ihan Prismoissa ja normaaleissa marketeissa näkee tuota edelleen jatkuvasti. Tampereen Koivistonkylän Prismassa on tälläkin hetkellä kolme kappaletta ja Anttilasta taitaa löytyä myös. Se metallinen jenkkiversio huomattavasti arvokkaampi ja sama juttu Xenobladen kanssa. USA-versio huomattavasti arvokkaampi, kun pal-versioita on joka paikka täynnä.

Jep, muistaakseni about siinä 60 euron hintaan on viime aikoina tainnut mennä käytettynä.

Ei siinä, sinänsä ihan kova juttu että käytetystä maksetaan uuden hintaa, semminkin kun tuota jostain vielä tosiaan näppeihinsä voi saada - tosin ei Turussa ole näkynyt enää aikoihin minkään kaupan hyllyssä.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 06.08.2014 00:25

Mitä nyt tuo Metroid Prime Trilogy maksaa yksinään tuon verran.

Kamu oli ajatellut alunperin jotain paria-kolmeakymppiä koko läjästä, mutta en niin halvalla suostunut ottamaan.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 04.08.2014 20:14
Kaveri päätti yllättäen pistää pienehkön pelikokoelmansa myyntiin, mutta ekana kutsui mut kuorimaan kermat päältä.

En halunnut mitään liian lowball tarjousta antaa, joten 80 euroa sovittiin hinnaksi ja tyytyväisiä oltiin.


 
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.07.2014 23:53
Crasheja ja Spyroja, ei lainkaan paha. Ei tainnut olla hintakaan kummoinen?

No eipä kyllä, paria euroa tsipaleelta.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.07.2014 20:18
Vaimon ehdotuksesta käytiin vähän kirppareilla, ja saihan siellä n. 50 euroa palamaan.

Mukaan tarttui sekalaisten videopelien ohella myös parit loistokuntoiset lautapelit ja Taistelupeli 3 -ropeseikkailukirja. Niin, ja kokoelman eka Amiga-peli Obliterator (vaikka ko. laitetta ei edes vielä ole - mutta kun halvalla tuli vastaan)...

9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 29.06.2014 17:07
Herramunjee, tässä on tullut osteltua vaikka mitä sun tätä sitten viimeisimmän. Laitetaas tähän joitakin esille kuvien kera. Sori jo etukäteen.

Näillä hankinnoilla pärjänee kesälomien ajan.  ;D

Nintendo Wii U paikallisesta Citymarketista 169,90 ja Sing Party 9,90.



Xbox-ryönät ja Animal Crossing eilisen kipparikierroksen satoa, 12 euron mälli. Mario Kart ja tratti Prisman poistolaarista n. 30 egeä.



Niin ikään kirppareilta, tutuilta ja muualta poimittuja pläjäyksiä, n. vitosta kappaleelta.



Sega MD -setti kelpo hintaan huutiksesta, vähän päälle kolmekybää.



NES-pelejä sieltä sun täältä, hinnat väliltä vähän-paljon.

10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 12.06.2014 16:13
Mun mielestä taas Metroid (8-bit) ja Metroid II CIB:inä on huomattavasti harvinaisempia täällä pohjolassa. Super Metroidia saa aina huuto.netistä, vaikkakin siitä joutuu vähän maksamaan. Tylsä lesoilla täydellisellä Metroid -setillä, kun kaksi ekaa on pelkkinä looseina. :(

Joo, Super Metroid on kolmikosta luultavasti edullisin hankkia, vaikka saa siitäkin "listahinnoilla" hyvän pinon euroja pinoon lyödä.

Sekä eka Metroid että Return of Samus puuttuvatkin edelleen meikältä kun ei ole vielä sopivia yksilöitä osunut kohdalle sopivan rahatilanteen vallitessa. Vaan eiköhän tässä vielä ehdi! 
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 12.06.2014 15:46
Sait muuten aika hyvän diilin. Eikös noista Super Metroidin peruspaketeistakin pyydetä suht kovia summia...

Kyllä kieltämättä pitää olla ihan tyytyväinen. Jo pelkkä SCN-alueen kasetti Super Metroidista menee yleensä heittämällä yli tämän viidenkympin hinnan.

12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 12.06.2014 11:38
Ihan näpsäkässä kunnossa oleva Super Metroid (SCN CIB) 50 €, samassa diilissä mukaan myös vähän kulahtaneempi Skyblazer (UKV CIB).

Jäätävän kokoinen kuva, mutta menköönsä.

13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 10.06.2014 11:20
Mitä tässä on nyt E3-trailereita kattellut ja juttuja lukenut, niin kyllä on vähän semmonen "ennen oli paremmin" -olo.

Wau-efektit puuttuvat täysin, ja muutenkin nämä nykyiset AAA-pelit tuntuvat tarjoavan sitä samaa: kolmannen tai ensimmäisen persoonan realismihakuisuutta (tai kauhurealismia tai scifirealismia tai fantasiarealismia) - vuosi vuodelta nämä nykypelit muistuttavat vaan enempi toisiaan. Grafiikka toki hivelee silmää useammassakin traikussa (tiedä sitten, miltä itse pelikuva aikoinaan tulee näyttämään), mutta kuka nyt toisaalta pelkän silmäkarkin takia jaksaa pelata?

Onhan tuolla muutama ihan kiinnostava pläjäys tulossa, mutta näin pääsääntöisesti tämä pelien nykysuuntaus alkaa puuduttaa ainakin meikäläistä. Ehkä Nintsikalta nähdään vielä niitä Wanhoja Kunnon Pelejä™.

Kyä ennen vaan oli paremmin.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.05.2014 08:21
Wolfenstein: The New Order (PS4)

Mikä Watch Dogs? Mikä Mario Kart?

Höpsis mokomia, The New Order on ollut vanhalle Wolf-fanille yksi alkukesän odotetuimmista peleistä. Eilen tuli pari tuntia väännettyä ja maistuihan meininki vallan makealle. Kuten arvata saattaa (ja lukuisat previkat ovat kertoneet), edustaa W:TNO vanhan koulukunnan räiskintää - repussa kulkee kätevästi valtava määrä erilaisia pyssyjä, energiat eivät palaudu itsekseen ja näin päin pois.

Onhan se ihan tyydyttävää ottaa raskas konekivääri molempiin kouriin ja tulittaa niillä käytävästä eteen juoksevia natseja. Päät ja raajat tussahtelevat punaisiksi pilviksi ja muutenkin touhu on mukavan suoraviivaista. Ja mikä tärkeintä, ainakin eilisen session perusteella myös pelin fiilis on kohdillaan. Kun vetelee muinaisten natsilinnojen ahtailla käytävillä, poimii kassiinsa matkalla kultaisia pikareita ja muita aarteita, niin huomaa helposti että inspiraatiota on haettu sieltä sarjan alkupäästä.

Eilen tosin lopettelin siinä kohtaa, kun tarina hyppäsi tuolle vaihtoehtoiselle 60-luvulle. Jännä nähdä, miten tämä pääosuus pelistä on toteutettu. Mut eiköhän sekin namia ole!
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.05.2014 12:42
Jostain syystä Watch Dogs ei ole jaksanut kiinnostaa meikäläistä juuri ollenkaan, vaikka moni peliä odottaa suu vaahdossa. Jossakin vaiheessa arvoin, että olisinko heittänyt mokoman ennakkotilaukseen, mutta nääh. Käyttää nekin fyffet mielummin johonkin kiinnostavampaan ja nappaa tämän sitten alelaarista joskus messiin, jos siltä tuntuu.

Ei nämä Ubisoftin avoimen maailman teemapuuhastelupelit ole muutenkaan oikein iskeneet sitten toisen Assassin's Creedin, jonka jaksoin vääntää kuitenkin sataprosenttisesti läpi.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 26.05.2014 09:07
Oman paikkakunnan kirppareilta ei koskaan löydy mitään. 95 prosenttia kaatopaikkakamaa ja loput kiinarihkamaa. Pelejä ei löydy melkein koskaan ja jos löytyy niin nekin on pelkkää ripulia. Retrolordilla on hyvät apajat.

Kyllä näitä välillä löytyy kun vaan pitää silmät auki ja jaksaa kiertää, toki tuuriakin jonkin verran vaaditaan. Useammin kuitenkin tulee poistuttua tyhjin käsin kuin hyvien tärppien kanssa, ja olihan just tuollakin kirpparilla viereisissä looseissa näitä 10 euron Änäreitä vuodelta kivi.

Kiertoaktiivisuudesta onneksi palkitaan halpojen pelien muodossa, ainakin välillä.  :)
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.05.2014 15:44
Itse tilasin omani 175 e hintaan ;D Oli pakko kyllä tsekata cittarin verkkokauppa jos tuo 79e olisikin joku yleinen hinta, mutta siellä se oli 199e.

Joo, tämä oli ilmeisesti joku paikallinen poistotarjous vaan.

--

Tänään olisi ollut kaikenlaista katukirppistä siivouspäivän henkeen, mutta ei oikein jaksanut osallistua noihin tällä kertaa.

Sen sijaan käväisin vaan lähikirpparilla hassaamassa n. 30 euroa.

18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 23.05.2014 23:13
Naapurin Cittarista 3DS + Super Mario 3D World + Angry Birds Star Wars -kombo hintaan 79 euroa.

Toki XL-malli jo löytyi ennestään, mutta kun halvalla sai varakappaleen niin why not.
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM 2014 | Minsk, Valko-Venäjä : 23.05.2014 09:38
Turnauksen ekoja pelejä katsellessani olin varma, että touhu loppuu Leijonien osalta viimeistään puolivälieriin - ihan kiva juttu olla joskus väärässäkin. ;)

Tsekki on voitettavissa jos homma menee putkeen, finaalissa sitten kovuutta olisi Suomi-Ruotsi. Tosin mulla on jotenkin semmonen fiilis, että itänaapuri jyrää sitä ennen länsinaapurin ylitse.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.05.2014 20:21
Oon kieltämättä ihan tyytyväinen. Conker oli just yks isohko syy, minkä takia kamat tuli ostettua. Tuo Morrowindin GOTY taas on yks tuplakappaleista, mutta nythän sitä voi tsekkailla kummassa on paremmassa kunnossa oleva kartta jne. jne.

Ei tämmöisiä diilejä turhan usein tule vastaan, mutta kyllä se aina mieltä lämmittää kun hyvät kaupat napsahtavat kohdalle.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.05.2014 17:59
Pahoittelut tuplapoustingista, mutta ajattelin nyt esitellä vielä tämän päivän ostokset kun kerran ihan semiok -tason tärppi osui kohdalle.

Kuvassa näkyvät setit siis uusinta uutta, satasen verran yhteensä koko läjä. Aika paljon tuplia itselleni joukossa, mutta ehkäpä niistä vielä eroon pääsee.

22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.05.2014 18:22
Tuli hommattua Namcon tikku Pleikkarille, kymppi piti pulittaa.

Jokohan sitä tämän avulla rupeis pärjäämään Tekkenissä?  :)

23  Yleinen / Vapaa sana / Vs: NOSTALGIAA!!! : 09.05.2014 14:15
Pakko heittää vielä toinen tiukka leffanostalgisointi.

24  Yleinen / Vapaa sana / Vs: NOSTALGIAA!!! : 09.05.2014 13:47
Loistava threadi ja lähes kaikki oleellinen jo fiilistelty, paitsi TÄTÄ ei tullut vastaan (tai ehkä joskus on ollut, mutta cyberavaruuden mustat aukot ovat tehneet linkitetyille kuville tepposet). 



Sentäs maailman paras (kasari)leffa Arskan filkkojen ohella.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 05.05.2014 22:47
Kirpparilta n. kympin satsi perusshaibaa. Neljän euron Bioshock 2 CE loistokuntoisena ja kaikki roippeet sisältävänä varmaan se huomionarvoisin ostos - jo kolmas laatuaan tässä taloudessa, mutta tuolla hinnalla kehdannut olla ostamattakaan.

26  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esitelmöi itsestäsi. : 02.05.2014 11:59
Terse, jengi!

Päätinpäs sitten iskeytyä laudalle - joskus aiemminkin käynyt täällä lurkkailemassa, mutta nyt on sitten se ratkaiseva askel otettu. Korjatkaa jos aivan väärässä olen, mutta vaikuttaa vallan asialliselta mestalta tämä Pelaajalaudan yhteisö.

Meikäläinen on peliharrastaja Suamen Turuust, ja kuten nimestä voinee ehkä päätellä, erityisesti vanhemmat pelit ovat lähellä sydäntä. Laajemmalla skaalalla ajateltuna kuitenkin kaikki laitteet kasibittisestä Nintendosta ylöspäin ovat tosi jepa. Mitään fanboymeininkiä en edusta, vaan mätän menemään tasapuolisesti Nintsikalla ja Segalla, Pleikkarilla ja Boksilla - joskus harvoin jopa ylirodun edustajalla.

Pelit ovat myös siinä mielessä sydäntä lähellä, että pelkän pelailun lisäksi niistä tulee joskus kirjoiteltua blogiin (viime aikoina vähän laiskemmin) ja tehtyä videoita YouTubeen. Tämän oman alter egoilun vastapainoksi toimin sitten myös erään kotimaisen pelimedian avustajana.

Eli moro ny!
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines