Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4
Tulostusversio
Aihe: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.)  (Luettu 46268 kertaa)
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #30 : 30.06.2008 01:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Nyt turvottaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #31 : 09.09.2008 22:36 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Jo neljättä päivää samaa ruokaa. Viikonloppua tosin ei oteta huomioon.


Lihapulla-nuudelit

1. Kaada vettä kattilaan ja lisää mausteita (kana/liha/curry-maustetta, aromisuolaa ja grillimaustetta). Kiehauta.
2. Lisää nuudelit ja pilkotut lihapullat. Anna kiehua 3 minuuttia välillä sekoittaen.
3. Kaada koko roska lautaselle, lisää 70g:n purkki tomaattisosetta ja sekoita.

On muuten ihan hyvää, vaikkei siltä välttämättä näytäkään. Kyllä tätäkin syö, etenkin kun nuudeleita ja lihapullia saa suht halvalla, kunhan vain osaa ostaa oikeaa merkkiä. Huomenna vielä kerran lihapullilla, jonka jälkeen pitää jo kokeilla nakeilla. Toivottavasti maistuisi hieman paremmalta.
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #32 : 09.09.2008 22:55 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 177 Basaaripisteet: 0 Profiili vasta neljä päivää.
minä vedän jo kolmatta kuukautta makarooni+lihapulla settiä.

päivä annos lautasellinen makaroonia+8 lihapullaa *2

safkaan menee about 40ekk

painokin tuossa samalla tippunut ihan huomaamatta kun ei ole edes yrittänyt laihduttaa.
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #33 : 09.09.2008 23:03 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Tämän aiheen nimeksi voisi muuten vaihtaa "Väkisin nieltävä thread (Mikro- ja muut valmisruoat)".
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #34 : 09.09.2008 23:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Muistakaa että mielikuvituksen käyttö ei maksa mitään. Jos ei halua suuria ruokamenoja, voi halpoja eineksiä loihtia usealla eri tavalla.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #35 : 10.09.2008 00:09 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Aasinteurastusta, mikrosafkaa...

Suussa sulavaa tosiaan.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #36 : 10.09.2008 00:10 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kundit. Jumalauta te syötte huonosti. Safkan valmistaminenhan on ihan älyttömän hauskaa. Jos rahasta kiikastaa niin tinkisin ennemmin videopeleistä, leffalipuista ja tekniikkavempeleistä kuin ruoasta.
N
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #37 : 10.09.2008 01:17 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 177 Basaaripisteet: 0 Profiili ja paskat.
safka on sitä varten että pysytään hengissä.
vaikka minulla olisi kuinka paljon rahaa niin silti vituttaisi laittaa vaikka joku 200e/kk ruokaan kun vähemmälläkin se nälkä lähtee.

samoin vituttaa vieläkin kun töissä ollessani laitoin joka vloppu 30e viinaan kun olisin voinut päästä paljon halvemmalla.
tuostakin sentään jo pari vuotta aikaa.
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #38 : 10.09.2008 23:12 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Kundit. Jumalauta te syötte huonosti. Safkan valmistaminenhan on ihan älyttömän hauskaa. Jos rahasta kiikastaa niin tinkisin ennemmin videopeleistä, leffalipuista ja tekniikkavempeleistä kuin ruoasta.
Ei ole muita tuloja kuin kelan opintotuki. Sekin menee suurimmaksi osaksi vuokraan. Jäljelle jäävästä on pakko pihistää jonkin verran, sillä pakkohan sitä on välillä päästä irti arjesta. Kyllä minä koululla syön lähes joka päivä ja vieläpä monipuolisesti, mutta kämpillä ei kyllä jaksa tehdä mitään hirveän isoa tai kallista.
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #39 : 10.09.2008 23:49 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
samoin vituttaa vieläkin kun töissä ollessani laitoin joka vloppu 30e viinaan kun olisin voinut päästä paljon halvemmalla.

Olen sanaton.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #40 : 03.12.2008 17:36 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Siis mitä ihmettä? On tainnut opiskelijaelämän mukana tuomat joka päiväiset spagetit ja viimeaikaiset joka aamuiset lihapiirakat turruttaa makuaistini. Toissapäivänä oli vaikea saada jauhelihapihvejä alas ja nyt spagettikin maistuu ihan erilaiselta. Äskeinen tomaattipyreellä maustettu lihapiirakkakin maistui ihan hillomunkilta. :lol:

Taitaa olla aika alkaa syömään monipuolisemmin.

Saattaapi mennä väärään ketjuun, mutten parempaakaan löytänyt.
tallennettu
Vs: Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #41 : 03.12.2008 19:00 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Tämän aiheen nimeksi voisi muuten vaihtaa "Väkisin nieltävä thread (Mikro- ja muut valmisruoat)".

Ehkä tää ehdotus on ihan kohdallaan.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #42 : 05.12.2008 20:05 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Muutaman tunnin päästä vedän paikallisella kaupungintalolla suomalaisen ruuanlaiton kurssin. Japaniksi. Tästä tulee juhlaa! Lupaan että menisin vetämään eeppiset perseet heti jälkeen, mutta kun sunnuntaiaamuna on japaninkoe. :/
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #43 : 05.12.2008 21:03 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Muutaman tunnin päästä vedän paikallisella kaupungintalolla suomalaisen ruuanlaiton kurssin. Japaniksi. Tästä tulee juhlaa! Lupaan että menisin vetämään eeppiset perseet heti jälkeen, mutta kun sunnuntaiaamuna on japaninkoe. :/
Onko suomalaiset/länsimaalaiset jotenkin muotia Japanissa, kun teitä ihastellaan/ihmetellään koko ajan ja pyydetään ties minne vaatekauppojen tuulipukuosastoille malleiksi? Minkäväriset hiukset sulla muuten nyt on? Yhdessä vaiheessa olit blondi, joten ajattelin, että sillä olisi myös jotain säväyttävää vaikutusta nippon-olentoihin.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #44 : 05.12.2008 21:10 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Muutaman tunnin päästä vedän paikallisella kaupungintalolla suomalaisen ruuanlaiton kurssin. Japaniksi. Tästä tulee juhlaa! Lupaan että menisin vetämään eeppiset perseet heti jälkeen, mutta kun sunnuntaiaamuna on japaninkoe. :/
Onko suomalaiset/länsimaalaiset jotenkin muotia Japanissa, kun teitä ihastellaan/ihmetellään koko ajan ja pyydetään ties minne vaatekauppojen tuulipukuosastoille malleiksi? Minkäväriset hiukset sulla muuten nyt on? Yhdessä vaiheessa olit blondi, joten ajattelin, että sillä olisi myös jotain säväyttävää vaikutusta nippon-olentoihin.
Ihan oikeestiko kiinnostaa? XD

Ei täällä nyt mitään levytyssoppareita tulla tyrkyttään. Mutta joo, mitä enemmän "ulkomaalaisen näköinen" niin sitä enemmän on kiinnostava. (Toisaalta mummot kyllä oikeesti vaihtaa kadunpuolta kun tulee vastaan.) Mää olen hiuksineni (on blondit) ja isoine tisseineni, reisineni ja perseineni aika erottuva olento täällä Tokion työssäkäyntialueella. Minusta tykkää kotiäidit ja pervot. Mitään en ole koskaan halunnut julkisuudessa tehdä kun en tykkää olla valokuvissa, mutta on sitä jotain pientä joutunut tekemään. Kaikki tuntee apinan mutta apina ei tunne ketään...

Mutta tänään kotiäidit laitetaan tekemään karjalanpiirakoita.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #45 : 14.12.2008 03:40 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Tämä kokkaustapahtuma ei ole vielä tapahtunut, mutta koska kova väsymys hävisi kait huomisia (tärkeitä) tenttejä jännittäessä jotenkin kummasti neljän tunnin unien jälkeen, niin kirjoittelenpa tänne mitä olen suunnitellut tekeväni.

Taustalla on joku resepti, jonka luin jostain. Se kuulosti sinänsä ihan hyvältä, mutta ei ihan minun makuhermoja miellyttävältä. Sain kuitenkin siitä idean (ehkä) täysin uudenlaiseen (?) herkkuun. Alkuperäisessä ohjeessa torttutaikina jaettiin muistaakseni kahteen yhtä suureen neliöön ja sitten neliöt leikattiin vielä kolmioiksi. Kolmion päälle oli tarkoitus laittaa jotain makeaa nötköttiä ja sen päälle vielä lusikallinen luumuhilloa tai jotain vastaavaa. Kolmiota ei mitenkään sitten kääritty tai taiteltu kiinni, mikä kuulosti minusta hieman hölmöltä eikä tuon alkuperäisen luomuksen ulkonäkö ollut erityisen houkutteleva.

Niinpä ajattelin kokeilla jouluaatoksi sellaista herkkua, kun menen porukoiden luo, jossa

1) jaan torttutaikina levyn 2-3 yhtä suureen neliöön
2) toisin kuin alkuperäinen ohje, en jaa neliöitä kolmioksi
3) läimäisen neliön keskelle jotain mansikka- tai muuta marja(sekoitus)rahkaa tai -nötköttiä (tai ehkä tehdä itse maustamattomasta jostain ja heittää sekaan oikeista marjoista tehtyä marjasosetta + sokeria)
4) läimäisen mansikka-/marjanötkötin keskellä palan (tai kaksi) jotain suklaata (ehkä talous, ehkä sinistä, kait valkoistakin voisi harkita ihan vaan testausmielessä, pitää katsoa mitä inspiraatio sanoo kaupassa joku päivä kun käyn ostamassa aineksia)
5) taittelen tuon kolmioksi ja yritän painella reunat tiiviiksi
6) laitan uuniin

-> toivottavasti lopputuloksena on suussa sulavan herkullinen suklainen mansikkataivas. Jotenkin loogisesti pääteltynä voisi arvella, että suklaa + mansikkatuote = parhautta, aivan sama missä muodossa sitä tarjoilee, mutta ei sitä ikinä tiedä mikä mun kokkailuissa voi mennä pieleen.  :lol:

Pitää ehkä eksperimentoida tuota jo ennen jouluaattoa  ;) , niin näkee onko tuosta reseptistä mihinkään ennen kuin tarjoilee sitä koko suvulle tai onko siinä kenties jotain parantamisen varaa. Ehkäpä suklaa kannattaisikin paloitella ja laittaa jo rahkan tms. sekaan. Tosin ajattelin, että tuollainen suklaasydän voisi ehkä tehdä nautinnosta entistäkin paremman kuin se, että suklaata olisi kauttaaltaan rahkan seassa. Tai ehkä kannattaisikin vain käyttää jotain suklaakastiketta suklaapalojen sijaan, tai ainakin sulattaa suklaalevy ja sitten käyttää sulatettua suklaata. Ehkä ei kannata edes käyttää torttutaikinaa, vaan tehdä itse jonkinlainen muu taikina. So much options...




Mitä tulee mun muuhun kokkailuun, se on sellaista improvisaatiota, että en edes osaisi kertoa jälkeenpäin mitä olen tehnyt. Mausteita on vaikka kuinka paljon erilaisia (joidenkin nimeä en edes tiedä :D ) ja niitä tulee heiteltyä aina mielensä mukaan (usein varsin herkullisin lopputuloksin). Jos teen kastiketta niin siihenkin saattaa tulla vähän mitä sattuu. Aluksi saatan lähteä tekemään jotain peruscurrykastiketta, joka muuttuu aivan joksikin muuksi loppua kohden (kerran oli ennemminkin saatanallisen hottia chilikastiketta kuin curry). Ainut vakio, joka kokkailusta löytyy, on riisi. On melkeinpä aivan sama mitä ruokaa teen, yleensä syön riisiä sen kanssa. Sitäkin maustelen toisaalta vähän miten sattuu.

Perusmakaronilaatikkokin muuttuu mun käsittelyssä joksikin ihan muuksi. Ensinnäkin laitan sekaan hirveästi mausteita, minkä lisäksi vuokaan saattaa mennä kaikenlaisia vihanneksia. Joskus nuo teokset eivät näytä erityisen hyviltä (kuin olisivat olleet kerran jo mahassa), mutta makua niistä aina löytyy, ihan (minua) miellyttävää sellaista.

Syön myös jonkin verran noita valmisruokia, mutta lähinnä siksi kun niitä löytyy dyykiltä niin paljon ja silloinkin vain silloin, kun ei riitä aika tai voimat kokkailla tenttisuman aikana tai kun on sairas. Joskus ihan muuten vaan laiskottaa. Eipä niitä tule kuitenkaan varsinaisesti osteltua hirveästi, muuten kuin maksalaatikkoa. Köyhäilytilanteissa ostelen nuudeleita (melkoinen "köyhä opiskelija" klishé, I know), mutta senkin sekaan menee usein kaikkea ylimääräistä, joten ihan perus "keitä vedet ja heitä mauseet + nuudelit sekaan" väännöksiä en tee läheskään aina.

Kyllähän tuota makarooni + lihapulla/jauheliha komboakin tulee tehtyä silloin tällöin. Joskus siksi, kun laiskottaa, joskus ihan vain siksi, koska kyllä mää oikeasti pidän sen mausta. Tässäkin on se "mutta". Saatan esim. tehdä lisukkeeksi sellaiset gourmet-kastikkeet, ettei sitäkään ihan perusmätöksi voi kutsua.


« Viimeksi muokattu: 14.12.2008 03:47 kirjoittanut Azu »
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #46 : 18.12.2008 21:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mä syön paremmin kuin suurin osa lautalaisista ja minä en maksa ruuasta yhtään mitään. Siis ihan oikeasti.

Maitotuotteet on toki vielä ostettava.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #47 : 18.12.2008 22:40 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Dyykkaat vai vanhemmatko ne tuo ruoan kotipöytään asti?
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #48 : 19.12.2008 09:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Dyykkaat vai vanhemmatko ne tuo ruoan kotipöytään asti?

Arvaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #49 : 06.02.2009 19:45 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Kaakaomurot
- muroja (mieluiten Rice Krispies)
- maitoa
- kaakaojauhetta
(- sokeria)

1. Ota kaapista muroja, maitoa (itse käytän kevytmaitoa) ja kaakaojauhetta. Ja jos tykkää sokerimaisesta versiosta, niin ottaa myös sokerin esille.

2. Kaada murot lautaselle.

3./4. Ihan sama kummassa järjestyksessä tekee. Voit laittaa kaakaojauheen (ja sokerin) ensin, sitten päälle vasta maito tai sitten toisinpäin.

5. Sen jälkeen sekoitat hyvin, että maito muuttuu kokonaan ruskeaksi. Sen jälkeen pääset nauttimaan kaakaomuroista!




e: Kuva lisätty.


« Viimeksi muokattu: 09.02.2009 21:38 kirjoittanut Fyysinen Preesens »
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #50 : 06.02.2009 19:53 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Coco Pops?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #51 : 06.02.2009 19:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Coco Pops?

Saako noita muka jostain? Sitä paitsi tosimies tekee tälläiset herkut itse  :)
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #52 : 06.02.2009 20:14 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Toinen vähän samantyylinen:

Hunajajogurtti
-Hunajaa
-Maustamatonta jogurttia

Sulata muutama lusikallinen hunajaa esim mikrossa, ellei se ole valmiiksi juoksevaa. Kaada jogurttia päälle, syö.

Saletisti parempaa kuin kaakaomurot!
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #53 : 26.02.2009 14:51 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 177 Basaaripisteet: 0 Profiili tänään tuli ME lehti eli tuo siwan ja muiden kauppojen vastine pirkka lehdelle ja sieltä pummasin reseptin.

jauheliha-makaroonigratiini.

400g jauhelihaa (1.89e)
purkki eldoradon pastakastiketta (1.49e)
150g juustoraastetta (2.4e, valion ylikallis riistoraaste)
400g makaroonia

ensin heitetään kastikepurkki kattilaan.
sitten kun kun noukkii niitä lasinpaloja pois sieltä kastikkeen seasta niin voi miettiä että olisikohan kuitenkin pitänyt kaataa vaan se kastike sinne.
sitten 1,5 purkillista vettä.

annetaan hellalle sähköä jotta tuo sotku lähtee kiehumaan ja sitten heitetään pussillinen magarooneja joukkoon, ilman pussia.
annetaan kiehua ja kohista se 10 minuttiia että ne kypsyy.

sillä aikaa kun roonit kiehuu elävältä on hyvä aika alkaa paistamaan teurasjätettä eli jauhelihaa.
jokainen maustakoon kuten haluaa, minä heitin ison keon grillimaustetta ja mustapippuria sekä chili rouhetta.
sitten seistään idiootin näköisenä hellan edessä ja rapsutellaan palleja kunnes tajutaan että pitää se uuni pistää lämpiämään.
joten veivaappa säädin 225 asteen kohdalle tai jos olet rikas porvari niin näpelöi niitä hipaisunäppäimiä.

uunivuoka on myös hyvä rasvata jollain muulla kuin kosteusvoiteella tai liukkarilla.
ohjeessa tosin ei mitään tuosta sanottu mutta varmasti palaa kiinni jollei voitele.
sitten kun kaikki on kypsää niin kaadetaan se makarooni mössö vuokaan, jauheliha sen päälle ja sitten juustoraaste vielä siihen lihan päälle ja koko komeus heitetään uuniin.

sitten tulee se kohta ohjeesta jossa lukee että gratinoi uunissa joko käyttäen grillivastusta tai 225 asteessa.
varmaan tämmänen uusavuton tietää mitä vittua tarkoittaa gratinointi joten annoin sen vaan olla uunissa 20 minsaa.
hyvää tuli.

itseasiassa aika helvetin hyvää, sitten vielä rehuja lautaselle kaveriksi.
minä en semmosiin rahaa laita niin laitoin vaan purkki ananasta joka mukavasti rauhoittaa tulisuutta.



tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #54 : 01.03.2009 21:01 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Muuten hyvä, mutta yleensä jauheliha on makaroonin seassa eikä vaan makaroonien päällä. Siis kaikissa tällaisissa ruuissa.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #55 : 01.03.2009 21:40 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Muuten hyvä, mutta yleensä jauheliha on makaroonin seassa eikä vaan makaroonien päällä. Siis kaikissa tällaisissa ruuissa.
Sekaisin se menee vatsassa ja tuohan on pelkästään ruoan tekijän asettelusta kyse, eikä kyseessä ole mitään standardia tähän.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #56 : 18.03.2009 22:21 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili On se jännää miten makaronilaatikko on nykyään gratiini.

Minä lopetan ruuanlaiton, prkl. Se on kallista. Täällä Japanissa syön tästä lähtien vain ulkona. Kun tulen Suomeen niin en tiedä mitä sitten teen kun ravintolatkin on niin kalliita. Muutan pois, ongelma ratkaistu...

Laitoin tuossa yksi päivä kyllä kaverin tupareihin piiraan hyppyantilooppipiiraan. Täysin kokeellista, mutta oli se ihan hyvää.

Pohjaksi paketti pakastettua piirakkataikinaa

Täytteeksi
1 antiloopin ulkofile pilkottuna ja kevyesti paistettuna
muutama kevätsipulin varsi
1 punasipuli
1/2 pkt pilkottuja herkkusieniä
1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
2 munaa
(kermaa)
pippuria
suolaa
(valkosipulia)

Esipaistoin pohjan ja sillävälin pilkoin ja paistoin täytteet. Sekoitin palaset tuorejuuston ja munie kanssa ja kippasin pohjan päälle, sitten n. 200C uunissa kunnes näytti kypsältä, ehkä n. 30 min. Ihan jees tuli.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #57 : 06.11.2009 21:51 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Onko Kepillä tai kellään muulla mitään muita karkkeja (Skittlesien, "fisujen" sekä turkkaiden lisäksi) mielessä, mistä saisi hyvää viinan kanssa?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #58 : 06.11.2009 22:31 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Sisu Horna on aika hyvä vaikka melkein meneekin tohon fisu-kategoriaan. Parempaa kuin fisu, tosin.
tallennettu
Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) « Vastaus #59 : 06.11.2009 22:44 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 918 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sisu Horna on aika hyvä vaikka melkein meneekin tohon fisu-kategoriaan. Parempaa kuin fisu, tosin.

Vähän maku kysymyksiä. Fisu maistuu, jos ei tykkää makeasta. Horna on aivan liian makea mun makuun, nappeina vielä menee, mutta viinan seassa tuntuu kuin sokeria joisi.

Jos et tienny, mist se koostuu.
Kaks pussii Fishermanii puoleen litraan kossuun.
Se on kalapainotteinen illallinen,



Itse tein kokeita viinan kanssa, muutamat pullot kukkoviinaa meni kokeillessa. Mariannesta ei tullut kovinkaan hyvää, eikä sellaisista Lidlin menthol karkeista. Parhaat oli ehdottomasti Fishermans Friend ja Fazerin Turkinpippurit.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines